Politică

Alegeri fără surprize la organizaţia judeţeană a PDL

Aproximativ 500 de delegați ai PDL participă, astăzi, la alegerea noului Birou Permanent Județean al partidului.

Alegerile vor fi fără surprize, deoarece pentru funcţia de preşedinte candidează actualul lider, Daniel Buda, iar pentru cea de preşedinte executiv candidează Alin Tişe, senator şi, totodată, vicepreşedinte la nivel naţional al PDL.

La întrunirea democrat liberalilor sunt prezenţi liderul PDL Vasile Blaga, primarul municipiului Clu-Napoca, Emil Boc, parlamentari clujeni, precum și lideri ai PNȚCD, UDMR și Forța Civică din Cluj. În discursul său, fostul premier al României, Emil Boc a amintit că ziua de 10 decembrie, care este Ziua Internațională a Drepturilor Omului, va rămâne în istoria noastră ca “ziua națională
a hoției USL”, prin modificările aduse Codului Penal.


“USL promovează hoția și distruge valorile statului de drept și tot ceea ce a construit PDL. Cele patru coduri juridice sunt rodul muncii Partidului Democrat Liberal și le stau în gât celor din USL”, a declarat Emil Boc. Fostul premier a subliniat, totodată, și necesitatea refacerii legăturii dintre PDL și președintele României, Traian Băsescu, pentru promovarea, în continuare, a valorilor statului de drept.

Blaga: „PDL va iniţia mişcări de stradă dacă va trece Legea Amnistiei”
 
Liderul PDL, Vasile Blaga, a criticat, la rândul său, actuala putere pentru modificările aduse pe repede înainte la Codul Penal, precizând totodată că PDL ia în calcul mişcări în stradă dacă va trece şi Legea Amnistiei, scoasă de pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Camerei Deputaţilor.  Concret, liderul PDL s-a referit la superimunitatea votată de deputaţii USL, dar şi de unii democrat liberali.


„USL şi-a dorit superimunitate încă din februarie. Vor veni şi cu Legea amnistiei. PDL va intra în grevă parlamentară dacă se va întâmpla acest lucru şi va iniţia mişcări în stradă dacă se votează”, a transmis Vasile Blaga.

Ultimele Stiri
abonare newsletter