Politică

Alegeri PDL București-Ilfov pentru candidatul la prezidențiale: Predoiu - 86,63%, Falcă - 13,37%

Cătălin Predoiu (foto) a obţinut 86,63% din voturile democrat-liberalilor din Bucureşti-Ilfov pentru desemnarea candidatului PDL la prezidenţiale, în timp ce Gheorghe Falcă a fost votat de 13,37% dintre cei care s-au prezentat la vot.

Potrivit unui comunicat al PDL, prezenţa la vot a fost de 77,29%.

Unii dintre parlamentarii şi liderii PDL din Bucureşti, printre care Sulfina Barbu, Cristian Rădulescu şi Costică Canacheu, l-au votat, sâmbătă, pe Cătălin Predoiu drept candidat al partidului pentru prezidenţiale, iar alţii, printre care Theodor Stolojan, au spus că votul este secret. "Am votat cu Predoiu, a fost mai convingător, are o abordare mai bună", a precizat Cristian Rădulescu.


"Opţiunea mea este pentru echipa Blaga, aşa că l-am susţinut pe Cătălin Predoiu. Desemnarea lui Cătălin Predoiu este a echipei care a câştigat Convenţia partidului, eu fiind parte a acestei echipe", a arătat Costică Canacheu.

"Am votat cu Cătălin Predoiu pentru că, după dezbaterea de la Palatul Parlamentului, m-a convins că are un proiect de ţară şi este un lider de anvergură naţională. Mi-a plăcut şi proiectul lui Falcă", a precizat Sulfina Barbu.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter