Politică

Prezidenţiabilii PDL vin joi la Cluj

Prezidenţiabilii democrat liberali îşi vor prezenta, joi, la Cluj, „Proiectele de Ţară“ cu care s-au înscris în cursa internă a partidului.

Catalin Predoiu Catalin Predoiu

Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă îşi vor prezenta programele urmând ca sâmbătă, acestea să fie votate la nivelul regiunii Nord-Vest.
 
Mai mulţi lideri PDL au afirmat în ultima perioadă că Emil Boc sau Cătălin Predoiu ar fi potriviţi să reprezinte partidul în cursa alegerilor prezidenţiale din 2014. Democrat liberalii clujeni au declarat, în repetate rânduri că l-ar susţine pe Emil Boc, în cazul în care acesta şi-ar dori să candideze. Zilele trecute însă, fostul premier a declarat, într-un interviu acordat evz.ro, că nu întenţionează să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în stat. De altfel, Emil Boc declara şi la sfârşitul lunii august că doreşte să rămână primar la Cluj-Napoca şi că nu se va înscrie în competiţia internă a PDL pentru desemnarea prezidenţiabilului.

La Cluj, se va vota propriei voinţe, susţin reprezentanţii PDL. „La Cluj se va vota potrivit propriei voinţe, fiecare cum doreşte, niciodată nu s-a impus un program în acest sens“, a declarat liderul PDL Cluj, Daniel Buda. 


Vă reamintim, sâmbătă, Cătălin Predoiu a fost votat de membrii PDL din regiunea nord-est drept prezidențiabilul partidului, obținând 87,62% din voturi.   

În urmă cu două săptămâni, Simona Creţu, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă au fost validaţi pentru alegerile interne din PDL privind desemnarea candidatului la scrutinul prezidenţial de anul viitor. Între timp, Simona Creţu şi-a retras candidatura.      

Ultimele Stiri
abonare newsletter