Politică

Udrea: Dragnea ne-a asigurat că dacă nu va candida la preşedinţia României, va face descentralizarea

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat la discuţii cu "trei guverne" şi a asigurat că dacă nu va candida la preşedinţia României, va face descentralizarea, a afirmat luni seara deputatul PDL Elena Udrea.

deputatul PDL Elena Udrea deputatul PDL Elena Udrea

"Dl. ministru ne-a asigurat că, dacă nu candidează la preşedinţia României în perioada următoare, se va ocupa să facă şi această descentralizare de programe, de investiţii, pentru că probabil că are şanse să se întoarcă preşedinte de CJ şi atunci cu siguranţă că va dori foarte mult să decidă la nivelul judeţului Teleorman cum se fac investiţiile şi nu să-i spună un ministru de la Bucureşti dacă să facă întâi sală de sport sau să facă drum", a afirmat Udrea la Palatul Parlamentului, la finalul întâlnirii vicepremierului Liviu Dragnea cu parlamentarii PDL, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că au fost discutate multe probleme. "Au fost alte multe ale probleme - erau trei guverne la masă (...), deci am fost foarte mulţi miniştri care am pus întrebări şi am avut lucruri de vorbit cu dl ministru, aşa că nou pe noi ne-a lămurit, dansul nu ştiu cât de lămurit a plecat, a rămas să-i dăm şi în scris. Măcar are disponiblitatea să ia în serios ceea ce noi am propus mai ales că există clar o voinţă la nivelul PDL de a se realiza o descentralizare efectivă. Dacă va exista deschidere în real de la nivelul d-lui viceprim-ministru, de la nivelul cabinetului USL, de a avea o colaborare utilă cu PDL, atunci veţi vedea că din ceea ce s-a spus astăzi se va regăsi şi în proiectul de lege. Dacă dânsul va pleca aşa cum a venit, şi doar a făcut un act de politeţe serbându-şi ziua cu noi, la PDL, şi nu va scrie nimic din ceea ce i-am propus noi, atunci rămâne când vom veni la guvernare să facem o adevărată descentralizare", a arătat Elena Udrea.


 

 

abonare newsletter