Politică

Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este 'Reporneşte inima României'

<p /><span style="font-size: x-small;" /><span id="yui_3_7_2_1_1352100996432_2454" /><strong><img src="documente/stories/2012/07_iulie/02/06-vasile%20blaga_ag%2018.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Sloganul de campanie al Alianţei România Dreaptă pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este 'Reporneşte inima României', a anunţat duminică seara preşedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director Naţional al partidului, informează Mediafax.</strong>

'Nu avem un imn propriu-zis al ARD în acest moment. Avem mai multe propuneri, dar încă nu am luat o decizie. Sloganul este 'Reporneşte inima României'. De asemenea, vom păstra şi mesajul cu care s-a lansat ARD - Alege calea dreaptă!', a declarat Vasile Blaga.

El a precizat că în cadrul CDN al PDL s-au prezentat programul de guvernare al ARD şi strategia de campanie a alianţei. 

Întrebat dacă la lansarea candidaţilor ARD la parlamentare a fost invitat şi preşedintele Traian Băsescu, Blaga a răspuns că nu. 'Dânsul nu candidează la aceste alegeri şi este o lansare a candidaţilor ARD', a completat liderul PDL. 

La Colegiul Director Naţional au participat în calitate de invitaţi şi ceilalţi doi co-preşedinţi ai ARD Mihai Răzvan Ungureanu (PFC) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD).

Ultimele Stiri
abonare newsletter