Politică

Tăriceanu despre primirea lui Honorius Prigoană în PNL: "Vreau să vă felicit că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu"

<p /><strong>Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că nu este de acord cu acceptarea lui Honorius Prigoană în partid şi consideră că liberalii nu trebuie să accepte traseiştii politici, susţinând că trebuie promovaţi oamenii de valoare care au fost loiali formaţiunii politice.</strong>

“La noi în partid se întâmplă şi lucruri ciudate, uşor surprinzătoare. Zilele trecute ne-am trezit cu beizadea Prigoană în partid şi vreau să vă felicit că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu. Probabil că asta este o dovadă că femeile liberale au mai mare capacitate de analiză şi de selecţie", a declarat Tăriceanu, sâmbătă, la Şcoala de Vară a femeilor liberale de la Eforie Nord.

El a susţinut că în ultima perioadă în PNL au apărut persoane care au fost la mai multe partide politice şi că liberalii trebuie să respingă traseiştii politici.


Tăriceanu a menţionat că partidul trebuie să facă o selecţie înainte de alegeri şi să promoveze doar oamenii care au fost loiali PNL şi care sunt membri de valoare, în detrimentul celor intraţi în rândurile liberalilor de scurt timp şi care au fost pe la mai multe partide.

abonare newsletter