Politică

USL ameninţă cu izolarea Clujului!

<p /><img src="documente/stories/2012/05_mai/30/04-ioan rus_ft 23.jpg" border="0" align="right" /><br /><br />Marius Nicoară şi Ioan Rus au declarat în repetate rânduri că guvernul USL va izola Clujul după ce Emil Boc va câştiga Primăria. Senatorul Nicoară şi ministrul de Interne Rus au făcut trimitere la perioada în care primarul Clujului era Gheorghe Funar.


„La nivel naţional, USL va învinge. Clujul va deveni din nou un oraş izolat ca pe vremea cu Funar”, a declarat Rus. Candidatul USL, Marius Nicoară, a dublat ameninţarea: „Îi îndemn pe clujeni să nu mai lase Clujul ca ultimă redută a lui Băsescu şi a PDL, să nu intrăm într-o izolare ca şi pe vremea lui Funar. Nu cred într-o republică autonomă a lui Emil Boc”.
Candidatul PDL la Primărie, Emil Boc, este de părere că municipiul Cluj-Napoca a devenit un oraş independent, care nu mai depinde de Bucureşti şi de Guvernul care va fi în funcţie din toamnă. „Banii vor veni prin proiecte europene. Primul lucru pe care îl voi face în Primărie este de a pregăti proiectele pe fonduri europene”, a afirmat Emil Boc la emisiunea „Panorama”, la Transilvania Live.
„Să nu ne ameninţe miticii. Clujul le poate spune oricând că nu are nevoie de ei!”, a spus Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter