Politică

George Trif (USR): „Vreau ca în următorii ani să punem capăt proiectelor din Cluj cu şantiere abandonate care se prelungesc”

George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre cum noul său mandat ar putea să îmbunătăţească viaţa clujenilor.

George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca/Foto: George Trif - Facebook George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca/Foto: George Trif - Facebook

 

 


Cluj-Napoca are în prezent şantiere care sunt amânate în aşteptarea calendarului electoral, a explicat consilierul local USR Cluj, George Trif. 

 


„De-a lungul timpului am văzut cum la Cluj-Napoca proiectele au fost amânate în aşteptarea calendarului electoral. Aş vrea ca în următorii ani să punem capăt proiectelor cu şantiere abandonate care se prelungesc de câte ori este nevoie pentru a aştepta calendarul electoral pe care îl fac doar unii prin birouri şi să putem să avem proiecte implementate la timp, la standarde calitative normale”, a declarat George Trif. 

CITEŞTE ŞI


Alexandra Oană (USR): „Primăria Cluj-Napoca nu a mai construit o şcoală nouă din 1994”

Clujenii, nemulţumiţi de ritmul încet de implementare a proiectelor

Cetăţenii au devenit mai conştienţi de ceea ce se întâmplă în Cluj-Napoca şi sunt mult mai atenţi la modul în care evoluează proiectele. 

„Transparenţa actuală a Primăriei Cluj-Napoca priveşte mai degrabă aspectele legale. În mandatul meu voi susţine implementarea aplicaţiei de management al proiectului. Am încercat deja să convingem Primăria Cluj-Napoca că este nevoie. Transparenţa Primăriei există atât timp cât cere legea, însă e clar că oraşul şi clujenii merită mai mult. Clujenii au devenit mult mai conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi sunt mult mai atenţi la modul în care evoluează lucrurile. Nu sunt mulţumiţi de ritmul încet în care se implementează proiectele şi sunt sătui să vadă doar şantiere care nu se mai termină. Cu siguranţă este nevoie de mai multă transparenţă şi se poate face chiar peste ceea ce prevede legea dacă se vrea. Cu siguranţă noi vrem să facem mult mai mult pentru transparenţă pentru că este esenţială pentru o viaţă echilibrată în oraş”, a declarat candidatul USR pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, George Trif, pentru monitorulcj.ro. 


CITEŞTE ŞI 

După mai bine de douăzeci de ani de antreprenoriat, Viorel Băltărețu a intrat în politică să schimbe regulile jocului.

Candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, George Trif, a precizat că îşi doreşte ca în mandatul său îşi doreşte să facă în aşa fel încât cetăţenii să nu vadă doar şantiere în jurul lor. 


Alegeri locale în 9 iunie 2024

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 9 iunie 2024. Acestea au fost comasate cu alegerile europarlamentare.

CITEŞTE ŞI

Guvernul a aprobat calendarul acțiunilor din perioada electorală pentru alegerile europarlamentare și locale

George Trif este responsabil de departamentul de politici publice al USR Cluj. Are un masterat în drept obținut la Universitatea din Debrecen și este consultant SAM (Software Asset Management), fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea bunelor practici de administrare a licențelor software și a resurselor financiare asociate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adriana Cristian (USR), clujeanca propusă de Dreapta Unită pe loc eligibil la alegerile europarlamentare: „Vreau să existe sistem de învățământ axat pe abilități”

Relația clujenilor cu administrația locală. Alexandra Oană (USR): „Cetăţenii află despre proiectele Primăriei atunci când ele se întâmplă deja”

Ultimele Stiri
abonare newsletter