Politică

Liberalii se întrunesc pe 18 februarie pentru a stabili strategia de campanie şi fuziunea prin absorbţie cu ALDE

Consiliul Politic Naţional al PNL se va reuni pe 18 februarie, urmând să se stabilească strategia de campanie electorală şi să se valideze fuziunea prin absorbţie cu ALDE, a anunţat, miercuri, preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă.

Președintele PNL Nicolae Ciucă a anunțat că liberalii se întrunesc pe 18 februarie pentru a stabili strategia de campanie şi fuziunea prin absorbţie cu ALDE Foto: Nicolae Ciucă Facebook.com Președintele PNL Nicolae Ciucă a anunțat că liberalii se întrunesc pe 18 februarie pentru a stabili strategia de campanie şi fuziunea prin absorbţie cu ALDE Foto: Nicolae Ciucă Facebook.com


 

„O altă decizie a vizat Consiliul Politic Naţional care se va desfăşura pe data de 18 februarie. A fost stabilită ordinea de zi şi în cadrul acestui Consiliu vom avea prezentarea strategiei de campanie şi toate elementele care ţin de organizarea şi funcţionarea internă a partidului, decizii care au fost luate în Biroul Politic Naţional şi urmează să fie validate în consiliu”, a precizat Ciucă, după şedinţa de miercuri a BPN al PNL.


El a mai informat că o altă decizie a vizat organizarea Congresului PPE. „Este o activitate care se va desfăşura între 5 şi 7 martie, activitatea va viza venirea Bucureşti la 13 şefi de state şi de Guvern. Este foarte importantă în ceea ce priveşte alegerile şi stabilirea conducerii viitoare a instituţiilor europene din prisma Partidului Popular European”, a adăugat Ciucă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Mai multe ONG-uri trag un semnal de alarmă: „Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare va crea haos electoral”

Pe cine ar vota românii președinte, dacă duminică ar fi alegeri? Geoană, Ciolacu și Șoșoacă, în topul preferințelor românilor.

Prima şedinţă BPN a PNL din 2024; Nicolae Ciucă: Ne vom menţine priorităţile

abonare newsletter