Politică

Fostul prefect al Clujului, Mircea Abrudean, luat în calcul pentru funcția de secretar general al Guvernului

Mircea Abrudean, fost prefect al județului Cluj și actal secretar general al adjunct al Guvernului, este luat în calcul pentru funcția de secretar general.

Clujeanul Mircea Abrudean / Foto: Facebook - Mircea Abrudean Clujeanul Mircea Abrudean / Foto: Facebook - Mircea Abrudean

 

 


Potrivit g4media.ro, clujeanul Mircea Abrudean a fost propus pentru funcția de secretar general al Guvernului Ciolacu.

 


În perioada 2019-2021, Abrudean a fost prefect al județului Cluj, după care a fost promovat în funcția de Secretar de Stat ajdunct în cadrul Guvernului Cîțu.

Absolvent al Liceului Teoretic „Petru Maior” din Gherla, ulterior absolvent al Facultății de Studii Europene, în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, numele lui Abrudean apare în celebrul dosar al fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Horia Uioreanu.


În 2016, de Mircea Abrudean, pe atunci candidat la Camera Deputaților, se legau discuții ce indicau posibile deturnări de fonduri din proiecte europene care, însumate, ar fi ajuns la circa 9 milioane de euro. Din afacerile de consultanță a reușit să raporteze numai în 2013 pe firma sa peste 100.000 de euro profit, adică 9.000 de euro profit lunar.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, desemnat premier de Klaus Iohannis. „Îmi doresc ca viitorul Guvern al României să fie despre economie şi reforme”

Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu nu va vota un guvern din care face parte Alexandru Rafila. „Nu voi vota un guvern cu această atitudine față de pacienții bolnavi de cancer”

abonare newsletter