Național

Cadavrul unui bărbat, găsit într-o groapă de reziduuri petroliere din Prahova

Cadavrul unui angajat al Rafinăriei Vega din Ploieşti a fost găsit într-un batal de reziduuri petroliere din incinta rafinăriei, poliţiştii deschizând în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Cadavrul unui angajat al Rafinăriei Vega din Ploieşti a fost găsit într-un batal de reziduuri petroliere din incinta rafinăriei/ Foto: pixabay.com Cadavrul unui angajat al Rafinăriei Vega din Ploieşti a fost găsit într-un batal de reziduuri petroliere din incinta rafinăriei/ Foto: pixabay.com

 

Potrivit unui comunicat emis, luni, de Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova, poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi cu o zi în urmă, în jurul orei 6:00, de către un angajat al unei societăţi comerciale cu privire la faptul că într-un batal de reziduuri petroliere din incinta unei rafinării din municipiu se află cadavrul unei persoane.


 

Trupul neînsufleţit a fost extras, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani din oraşul Vălenii de Munte.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Conform unui comunicat emis de Rafinăria Vega, sâmbătă dimineaţă, la finalul schimbului de noapte, un operator chimist a fost declarat dispărut de către colegi, fiind demarate procedurile de căutare a acestuia şi fiind anunţate autorităţile.


Bărbatul a fost găsit, duminică dimineaţă, de către un coleg „în afara zonei sale de lucru, într-un spaţiu care nu este destinat activităţii operaţionale”, arată sursa citată.

„Menţionăm că incidentul nu a fost generat de procesele operaţionale curente, iar activitatea rafinăriei nu a fost afectată”, se menţionează în comunicatul rafinăriei.


Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, mai arată comunicatul IPJ Prahova.

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, mort după ce a căzut într-un rezervor de apă în Baciu! Familia i-a scos cadavrul până la sosirea ambulanței

CADAVRU găsit într-un șanț din Negreni, județul Cluj. S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă

Bărbat, găsit MORT pe câmp în Cluj, la 15 ore de la dispariție. Câinii săi i-au păzit cadavrul

Ultimele Stiri
abonare newsletter