Național

Un adolescent dispărut a fost găsit decedat în apropierea unui bloc în construcție, în Constanța

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort, joi, în apropierea unui bloc aflat în construcţie, în municipiul Constanţa.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort, joi, în apropierea unui bloc aflat în construcţie, în municipiul Constanţa/ Foto: depositphotos.com Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort, joi, în apropierea unui bloc aflat în construcţie, în municipiul Constanţa/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort, joi, în apropierea unui bloc aflat în construcţie, în municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.ro

 


Conform sursei menţionate, echipajul medical solicitat la faţa locului a declarat decesul acestuia.

„La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii au identificat trupul unui minor, de 17 ani, în apropierea unui bloc în construcţie din municipiul Constanţa. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.


Surse judiciare spun că adolescentul era din comuna Slava Cercheză - judeţul Tulcea şi fusese dat dispărut cu o zi înainte. El locuia, fără forme legale, într-un imobil din staţiunea Mamaia, loc de unde a plecat în mod voluntar şi nu a revenit. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 22 de ani, mort în urma unui cumplit accident rutier, în Alba

Bărbat găsit mort în casă, în Turda. El nu mai răspundea de câteva zile la telefon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter