Național

Supărat că a pierdut la păcănele, un bărbat din Giurgiu a devastat mai multe spații de jocuri și a spart cu toporul zeci de aparate

Prăpăd în sălile de jocuri din Giurgiu unde, supărat că a pierdut la păcănele, un bărbat a devastat localurile, spârgând mai multe aparate.

Bărbat arestat pentru că ar fi distrus cu toporul mai multe aparate din spațiile de jocuri/ Foto: Pixabay Bărbat arestat pentru că ar fi distrus cu toporul mai multe aparate din spațiile de jocuri/ Foto: Pixabay

 

 


Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi distrus cu un topor 19 aparate electronice, o ruletă şi un bar de la două săli de jocuri din municipiul Giurgiu.

 

Bărbat recalcitrant, arestat preventiv după ce ar fi pătruns cu toporul în sala de jocuri

Poliţiștii au fost sesizați prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc şi ar fi distrus mai multe aparate de jocuri electronice. 


„Din primele cercetări, a reieşit faptul că, în seara zilei de 16 februarie, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu şi ar fi distrus, cu un topor, 11 aparate electronice, o ruletă şi barul societăţii comerciale. 

CITEȘTE ȘI: 
Au făcut prăpăd într-o sală de jocuri. Doi bărbați din Câmpia Turzii, reținuți pentru tâlhărie.

La scurt timp, acesta s-ar fi deplasat la o altă sală de jocuri de noroc, unde ar fi distrus încă opt aparate electronice”, potrivit unei informări publicate de IPJ Giurgiu. 


Potrivit Poliţiei, prin acţiunile sale, bărbatul a creat o stare de temere şi indignare atât clienţilor, cât şi lucrătorilor celor două societăţi comerciale, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică. Din spusele martorilor, bărbatul ar fi procedat în acest fel după ce ar fi pierdut o sumă mare de bani la păcănele. Bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, el fiind iniţial reţinut, pentru 24 de ore, după care instanţa de judecată a dispus în cazul acestuia aplicarea măsurii de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi reguli pentru jocurile de noroc: taxe mai mari, bază de date cu jucătorii și fără alcool în săli

Ultimele Stiri
abonare newsletter