Național

Bărbat amendat pentru că a tăiat gâtul iepurelui vecinilor. Acesta a aruncat cadavrul animalului în curtea proprietarilor.

Pe 8 ianuarie 2023, după un proces care a durat opt luni de zile, Judecătoria Brăila l-a condamnat pe un bărbat la pedeapsa amenzii penale pentru că a ucis iepurele vecinilor.

Bărbatul a tăiat gâtul iepurelui și l-a aruncat peste gard/ Foto: opiniatimisoarei.ro Bărbatul a tăiat gâtul iepurelui și l-a aruncat peste gard/ Foto: opiniatimisoarei.ro

 

 


Pe 8 ianuarie 2023, după un proces care a durat opt luni de zile, Judecătoria Brăila l-a condamnat pe un bărbat la pedeapsa amenzii penale pentru că a ucis iepurele vecinilor. Dacă acesta nu plătește suma de 900 de lei, amenda poate fi transformată în zile de închisoare, scrie debraila.ro

 


Conform sursei citate anterior, procurorul a notat în rechizitoriu faptul că bărbatul i-a tăiat gâtul unui iepure care nu îi aparținea. Mai exact, animalul era al vecinilor si intrase pe proprietatea individului, care a decis să îl păstreze în cușca unde se aflau iepurii săi. 

Atunci când vecinii și-au cerut înapoi iepurele, individul și-a ieșit din fire, l-a ucis și a aruncat cadavrul peste gard, pe terenul proprietarilor animalului.


„Inculpatul s-a enervat şi a intrat în curte. Acesta s-a îndreptat spre cuşca cu iepuri de unde a luat iepurele persoanei vătămate şi i-a tăiat gâtul cu un cuţit, ulterior aruncându-l peste gard, în grădina. După ce a acţionat în acest mod, inculpatul a strigat persoana vătămată, indicându-i locul unde-şi va găsi iepurele”, a notat procurorul de caz.

În fața anchetatorilor, dar și a judecătorului, bărbatul a recunoscut că a ucis animalul. Se enervase pentru că vecinii l-au lăsat nesupravegheat și i-a distrus răsadurile de legume.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

URS surprins în satul Micești, Cluj! La Comșești patru oi au fost omorâte de animal. FOTO

Pui de vulpe rănit grav, găsit într-un șanț din Florești! Animalul a fost salvat și îngrijit. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter