Național

Sfârșit tragic pentru o bătrână imobilizată la pat. A murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

O femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a cuprins casa. Vecinii au încercat să o salveze.

O femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a cuprins casa. Vecinii au încercat să o salveze/ Foto: pixabay.com O femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a cuprins casa. Vecinii au încercat să o salveze/ Foto: pixabay.com

 

 


O femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a cuprins vineri locuinţa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

 


Potrivit acestora, vecinii au fost cei care au dat alarma. Ei au încercat să ajute femeia să iasă din casă, însă nu au reuşit.

„Întrucât ştiau că proprietara nu poate ieşi afară, fiind cunoscută cu probleme locomotorii, au încercat să intre în casă, dar nu au reuşit. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat că ardea mocnit, cu degajări mari de fum, patul pe care era aşezată femeia”, au precizat oficialii ISU.


În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la o priză amplasată în apropierea patului.

 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu într-o hală din Parcul Tetarom! Doi bărbați, transportați la spital cu ARSURI

Incendiu într-o gospodărie din localitatea Suatu. Acoperișul unei bucătării de vară s-a făcut scrum. FOTO

Panică într-o școală din Hațeg. 400 de elevi și 25 de profesori, evacuați în urma unui incendiu

abonare newsletter