Monitorul Cartierelor

La un pas de TRAGEDIE! Mașină închisă cu patru câini, abandonată de sâmbătă noaptea în Cluj

Câțiva oameni au semnalat faptul că patru câini au fost închiși într-o mașină de sâmbătă seara pe Calea Florești, Cluj. Proprietara nu a fost de găsit.

 

 


Mai mulți clujeni au semnalat faptul că patru câini au fost închiși într-o mașină abandonată de sâmbătă seara, fără semn de proprietară.

 


„Dacă are cineva cunoștință despre cui îi aparține această mașină abandonată pe Calea Florești să comunice la Poliție. Este abandonată de sâmbătă noaptea și are închiși înăuntru mai mulți câini, bănuiesc că patru. A fost Poliția, dar se pare că nu a făcut nimic, având în vedere că sunt tot acolo câinii. Dacă nu știți nimic, poate dați mai departe mesajul și din aproape în aproape se va găsi cineva să îi ajute”, a scris o clujeancă pe grupul Protecția Animalelor Cluj.

După un timp lung de așteptare, mașina a fost ridicată, iar câinii au ajuns la ecarisaj. Proprietara ar fi apărut duminică seara. Potrivit unui martor, stăpâna câinilor ar fi făcut accident, iar după accident s-a cazat într-o unitate de cazare, unde nu era permis accesul animalelor.


Cu toate acestea, mai mulți clujeni și-au exprimat părerile pe rețelele de socializate. Nu au fost de acord cu modul în care a acționat femeia.

CITEȘTE ȘI:


Un adevărat EROU! Un clujean a sărit în lacul de la Iulius pentru a salva un motan. FOTO

 

Abandon masiv în vreme de pandemie. Câte animale au fost abandonate în Cluj?

 

abonare newsletter