Actualitate

Un adevărat EROU! Un clujean a sărit în lacul de la Iulius pentru a salva un motan. FOTO

Un clujean a sărit în lacul de la Iulius pentru a salva un motan care a căzut în apa înghețată. Starea motanului este bună, iar acum se află în foster la o asociație de animale din Cluj-Napoca.

 

 


Gest impresionant al unui clujean, care a sărit în lacul de la Iulius pentru a salva un motan care a căzut în lac. Motanul a fost dus de urgență la veterniar, iar acum se află în foster la Ray Animal Rescue- Asociația pentru protecția animalelor RAY din Cluj-Napoca.

 


O mămică a povestit pe un grup de Facebook ce s-a întâmplat și dorește să afle exact care este numele eroului, tocmai pentru a-l răsplăti.

Din cele spuse de clujeancă, bărbatul era la plimbare cu soția și copilul său, când a văzut că un motan era căzut în lac. Fără să stea prea mult pe gânduri, a sărit repede în lacul înghețat pentru a salva animalul care era neajutorat.


„Caut mamica al cărei soț a sărit ieri în lacul de la Iulius, pentru a salva acest minunat pisic și care își recunoaște eșarfa. Cei doi erau la plimbare cu copilul mic.

Dragă mămică, aș dori să îți înapoiez eșarfa, și tare aș vrea să afle soțului tău este un erou și a salvat pisicul. Iubitorii de animale se apleacă spre gestul său. Soțul doamnei e posibil să fi rămas fără telefon. Dacă îi găsim, poate îi ajutăm să îți ia altul.Eu l-am dus instant la veterinar, unde a primit ajutor de urgența”, a scris o clujenacă pe un grup de mămici de pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Un adevărat EROU. Un tânăr a salvat doi polițiști și un jandarm dintr-o mașină care a fost cuprinsă de flăcări

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter