Monitorul Cartierelor

Câte garaje au fost demolate în Cluj-Napoca? „Sunt persoane supărate că nu mai au unde să își țină murăturile”

Modernizarea străduțelor și demolarea garajelor au fost finalizate în cartierul Între Lacuri.

Câte garaje au fost demolate în Cluj-Napoca? „Sunt persoane supărate că nu mai au unde să își țină murăturile” Câte garaje au fost demolate în Cluj-Napoca? „Sunt persoane supărate că nu mai au unde să își țină murăturile”

 

 


Potrivit viceprimarului municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, în cartierul Între Lacuri au fost desființate 356 de garaje, rezultând un număr de 251 de locuri de parcare suplimentare. Câte garaje au fost demolate în total în Cluj-Napoca?

 


Sunt peste 1.000, poate chiar peste 1.500 de garaje demolate. Pe Bld. Nicolae Titulescu au fost 508 de garaje demolate, în cartierul Între Lacuri – 356, 58 au fost pe Primăverii nr. 20, 114 pe Ion Meșter, încă vreo 105 pe Primăverii nr. 20. Mai sunt vreo 35 pe strada Arinilor, pe strada Parâng. Va continua demolarea, dar trebuie să punem și ceva în locul lor, nu doar demolăm garajul și lăsăm terenul neamenajat”, a precizat Tarcea, joi dimineață, într-o emisiune radio.

„Mergeți să vedeți cum arăta înainte și cum arată acum, după demolarea garajelor. Sunt câteva persoane supărate care nu mai au unde să își țină murăturile, dar pentru asta există cămară, există beciuri la blocuri, ar trebui să le igienizeze și să-și rezolve problema. Pot să socialieze și în alte locuri, nu trebuie la garaj, la mașină. O mașină modernă n-o mai poți repara în garaj”, a completat viceprimarul, referindu-se la obiceiul clujenilor de a sta la taclale și la un pahar cu vecinii în aceste garaje.


CITEȘTE ȘI:

Clujenii s-au săturat de garajele din tablă şi cer demolarea lor. Tu ce părere ai?


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter