Monitorul Cartierelor

Parkingul de pe Primăverii 20 a intrat în faza recepției finale. CUM ARATĂ cea mai nouă parcare din oraș

Municipalitatea anunță că parkingul cu 379 de locuri de pe strada Primăverii, numărul 20 a intrat în faza recepției finale.

După recepție și eventuale remedieri, dacă va fi cazul, obținerea avizului ISU și trecerea în administrarea Serviciul Parcări, locurile de parcare urmează a fi repartizare cetățenilor, în septembrie, potrivit Regulamentului aprobat de către Consiliul Local. De asemenea, cu această ocazie, municipalitatea anunță și amenajarea un mic parc în zona limitrofă parkingului.

Pe aproximativ 4.000 mp vor fi amenajate următoarele: un loc de joacă pentru copii, zonă de fitness, băncuțe pentru relaxare, se va instala un sistem modern de irigații, se va monta gazon rulat și se vor planta 55 de arbori cu balot.


378 locuri de parcare, 60 rastele de biciclete

Parkingul va oferi locuitorilor din zonă 378 de noi locuri de parcare, dintre care 16 pentru persoane cu dizabilităţi plus 4 locuri pentru motociclete/mopede şi 60 de locuri pentru biciclete.


Parcarea are regim de înălțime: 2S+P+4E/5E/6E parțial și o suprafață construită de 1532,32 mp, respectiv o suprafață construită desfășurată de 13.196,80 mp.

Valoarea totală a investiţiei este de 25,5 milioane lei fără TVA (5,5 milioane de euro). Potrivit municipalităţii, finanţarea investiţiei se face din bugetul local. Executantul lucrării este Asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL.


CITEȘTE ȘI

Boc promite 1.000 de locuri de parcare noi până la toamnă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter