Monitorul Cartierelor

CTP Cluj-Napoca SUPLIMENTEAZĂ liniile de transport. Numărul călătorilor A CRESCUT

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunță noi suplimentări pe câteva linii din municipiu.

ctp-cluj-napoca-suplimenteaza-liniile-de-transport-numarul-calatorilor-a-crescut-semnificativ ctp-cluj-napoca-suplimenteaza-liniile-de-transport-numarul-calatorilor-a-crescut-semnificativ

CTP Cluj-Napoca informează publicul călător că efectuează în permanență monitorizări pe toate liniile, astfel încât să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu noul tip de coronavirus.

Potrivit CTP, pe măsură ce numărul călătorilor a crescut, a fost crescută și capacitatea de transport, frecvența pe linii îmbunătățindu-se constant. Drept urmare acestor măsuri, programele de transport suferă modificări în permanență.


„Vă rugăm să consultați site-ul Companiei sau să vă abonați pentru a primi prin e-mail Buletinul nostru cu noutăți (newsletter). Veți primi notificări în legătură cu o anumită linie, actualizări ale orarelor etc.”, transmite conducerea CTP Cluj-Napoca.

De asemenea, începând de vineri, 26 iunie 2020, sunt suplimentate plecările pe liniile M21, M26 și 102, atât pentru zilele lucrătoare, cât și pentru zilele de repaus, potrivit Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI:

Abonamentele de hârtie sunt de domeniul trecutului la Cluj! CTP Cluj-Napoca introduce abonamentele electronice de transport
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter