monitorulcj.ro Menu
Monitorul Cartierelor

Clujenii se plâng că nu există toalete publice. Primăria a instalat WC-uri cu sistem de auto-igienizare

După ce un tânăr a fost surprins urinându-se în Lacul Chios a apărut un val de nemulțumiri din partea clujenilor. Oamenii spun că nu există toalete publice prin oraș.

Toaletă publică cu sistem de auto-igienizare

În urmă cu câteva zile, un tânăr a fost filmat în timp ce își făcea, ziua în amiaza mare, nevoile în lacul Chios din Parcul Central, fără nicio rușine, în văzul tuturor.

CITEȘTE ȘI:


Ruşinea Clujului! Un puştan ameţit de alcool şi-a făcut nevoile în lacul Chios

Polițiștii s-au sesizat, iar tânărului i s-a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

CITEȘTE ȘI:


Dosar penal pentru tânărul care și-a făcut nevoile în lacul Chios. Poate primi închisoare de la 3 luni la 2 ani!

Majoritatea clujenilor au blamat gestul tânărului, dar pe de altă parte, au fost unii care l-au scuzat, acuzând administrația locală că nu există toalete publice prin oraș.

„E plin Clujul de toalete publice!”, a scris, ironic, un clujean pe rețelele de socializare. „Să mă anunțați și pe mine. Atâta timp cât nu există, să îi fie de bine! Oraș de cinci stele fără toalete! Dacă vă apucă nevoile, aș fi tare curios unde v-ați duce, chiar mi-aș dori să văd”, a continuat acesta.


Însă, în oraș există toalete publice în mai multe zone și, de asemenea, în urmă cu câțiva ani, municipalitatea a achiziționat 38 de toalete ecologice.

CITEȘTE ȘI:


Cum rezolvă Primăria lipsa WC-urilor publice: umple oraşul cu toalete ecologice

De asemenea, în municipiul Cluj-Napoca au fost instalate 5 wc-uri publice cu sistem de auto-igienizare.

Aceste toalete publice se găsesc în următoarele zone: Părculețul de pe malul Someșului, baza sportivă Gheorgheni, Parcul Central, Parcul Rozelor, Parcul Între Lacuri.