Monitorul Cartierelor

VIDEO Punct de colectare selectivă „de 5 stele” la Cluj-Napoca. Antena 5G a lui Bill Gates și zacuscă, lângă pubelele răsturnate

Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu, candidat la funcția de edil, vorbește despre „ghetouri urbanistice hidoase” în Cluj-Napoca.

punct-de-colectare-selectiva-de-5-stele-la-cluj-napoca-antena-5g-a-lui-bill-gates-si-borcane-de-zacusca-langa-pubelele-rasturnate punct-de-colectare-selectiva-de-5-stele-la-cluj-napoca-antena-5g-a-lui-bill-gates-si-borcane-de-zacusca-langa-pubelele-rasturnate

Alături de colegii săi din USR Cluj, Adriana Cristian și George Trif, Ungureanu a avut o întâlnire cu un grup de cetățeni nemulțumiți de modul în care „cresc” blocuri cu prea multe etaje lângă casele lor din cartierul Zorilor. Parlamentarul clujean a descoperit și un spațiu care sare din schema „Clujului – oraș de 5 stele”.

„Am descoperit acest spațiu care arată, în miniatură, ce se află în spatele multor artere frumoase, strălucitoare, ca cele din cartierul Bună Ziua. (...) Blocuri noi înghesuite, lipsa unor spații verzi, lipsă puncte gospodărești civilizate cu sistem de colectare selectivă, despre creșe și grădinițe în cartiere noi, nici poveste...”, acuză Emanuel Ungureanu.


Punct de colectare selectivă „armonios”... pe strada Armoniei, din Cluj-Napoca!

„Aici este un punct gospodăresc... cum să-l numim? Un loc de colectare selectivă de pe strada Armoniei, din Cluj-Napoca, o chestie improvizată. OK, sunt și oameni necivilizați, dar, teoretic, Primăria trebuie să asigure un perimetru. Aici e un fel de ghetou pentru clujeni, suntem în spatele unui hotel pe varianta Zorilor”, a explicat deputatul clujean, într-un live pe Facebook.

„Un ghetou de-a valma, cu niște parcări improvizate, blocuri fără loc de joacă. Unul dintre ghetourile Clujului, cu tipul de acces absolut ciudat... oraș de câte stele vrem noi. Pentru conspiraționiști, aici este și antena 5G a lui Bill Gates. Glumesc, sper că ați înțeles, dar borcanele astea de zacuscă mi-au făcut ziua”, a mai spus parlamentarul clujean.



Reamintim, că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a declarat deseori extrem de supărat și nemulțumit de cum se face colectarea selectivă de către cele două firme de salubritate, Rosal și Branter-Vereș. Anul trecut, edilul vorbea chiar despre rezilierea contractelor, apărându-i în repetate rânduri pe clujeni, pe care nu îi considera vinovați de situațiile rușinoase. Acum, aceste nemulțumiri par să fi dispărut, deși situația nu este roz, mai ales la punctele gospodărești „ascunse” în inimile cartierelor.


CITEȘTE ȘI:

Colectarea selectivă, haos în Cluj. Fără pubele, nu sunt saci, oamenii n-au fost informați!
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter