Monitorul Cartierelor

Pista de biciclete de pe malul Someșului, distrusă

Primăria Cluj-Napoca a promis încă de anul trecut că va repara pista de biciclete de pe faleza sudică a Someșului, între podul Garibaldi și Parcul Rozelor, dar cu toate acestea nu s-au făcut niciun fel de lucrări de modernizare.

Pista se află într-o avansată stare de degradare. În toamna anului trecut, consilierul local Ioan Bîldea a solicitat Direcției Tehnice din cadrul Primăriei să ia măsurile necesare pentru repararea pistei astfel încât să fie practicabilă.

“Degradarea a avansat, sunt din ce în ce mai multe fisuri, iar pe o bună porțiune, rolele și bicicletele cu roți mici, pentru copii, nu se pot folosi”, a declarat Bîldea. După solicitarea de anul trecut care nu a avut niciun efect, consilierul local a revenit acum cu o nouă cerere. “Drept urmare, vă rog să interveniți cu lucrări de reabilitare astfel încât vara aceasta pista să poată fi folosită corespunzător”, a precizat Ioan Bîldea.


În răspunsul trimis consilierului local, reprezentanții Primăriei au promis că în perioada următoare vor realiza “lucrări de badijonări fisuri și reparații lianți hidraulici”.

abonare newsletter