Monitorul Cartierelor

Cu oile în cartierul rezidenţial al Clujului

O turmă de oi a fost fotografiată în cartierul clujean Bună Ziua. Imaginile au fost postate pe pagina de facebook a primarului Emil Boc de un cetăţean care spune că a făcut pozele marţi, 7 aprilie, în jurul orei 15:30.

Oile se plimbă nestingherite pe strada Măceşului încă din 2005. „Oile sunt aici din 2005 de când m-am mutat. Livada Palocsay este lăsată de izbelişte, iar oile pasc în voie”, a spus Bogdan Branzas pentru Monitorul de Cluj.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât oile circulă pe stradă alături de câinii ciobăneşti. „Circulă pe stradă nestingherite împreună cu câinii ciobăneşti, put, locul e plin de căpuse”, a mai spus clujeanul.


Bogdan Branzas spune că a făcut sesizări încă din 2013 la toate autorităţile, însă nu au avut niciun rezultat. „Am făcut sesizari începând cu 2013 la toate autorităţile, însă fără rezultat. Prefectura, Consiliul Judeţean Cluj, Primaria Cluj-Napoca, Poliţie, Jandarmi, DSV, Direcţia de Sănătate Publică, livada Palocsay şi Agenţia domeniilor Statului”, a precizat clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter