Monitorul Cartierelor

Se poate! Primăria a interzis virajul spre stânga la intersecţia străzilor Sarmisegetuza cu Teodor Mihali

Direcţia serviciul siguranţei circulaţiei urbane, reţele edilitare şi transport local a interzis virajul spre stânga de pe strada Sarmisegetuza la intersecţia cu strada Teodor Mihali.

„Primăria Cluj-Napoca anunţă instituirea virajului obligatoriu la dreapta de pe strada Sarmisegetuza la interecţia cu strada Teodor Mihali începând cu data de 13.02.2015”, au declarat reprezentanţii Primăriei Cluj.

Monitorul de Cluj a scris despre numărul mare de accidente rutiere care au avut loc în intersecţia din Gheorgheni, unde în ultimele şase luni s-au înregistrat trei accidente rutiere soldate cu victime şi patru tamponări.


Este vorba despre intersecţia străzilor Teodor Mihali cu Sarmisegetuza. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj spune că accidentele rutiere din intersecţie „s-au produs ca urmare a neacordării priorităţii de trecere a vehiculelor care circulau pe drumul prioritar”.

Poliţiştii rutieri i-au cerut administratorului public al drumului, reprezentat de direcţia Serviciul siguranţa circulaţiei urbane, reţele edilitare şi transport local condusă de Mirela Mărincean, să interzică efectuare virajului spre stânga de pe strada Sarmisegetuza, şoferii auto având posibilitatea de a întoarce la podul din Mărăşti. „Instituția noastră a avut în vedere implementarea unor măsuri de sistematizare a circulaţiei şi reducere a riscului rutier în această intersecţie. Astfel, i s-a solicitat, în scris, administratorului drumului public să realizeze amenajări rutiere pentru interzicerea efectuarii virajului spre stânga de pe strada Sarmisegetuza, conducatorii auto având posibilitatea de a se întoarce la podul din Mărăşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


De asemenea, poliţiştii rutieri au solicitat înfiinţarea unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Teodor Mihali cu Slănic. „Totodată, s-a solicitat urgentarea înfiinţării sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Teodor  Mihali cu Slănic, acest demers iniţiat de instituția noastră fiind deja aprobat în Comisia de sistematizare a circulaţiei”, au mai declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter