Monitorul Cartierelor

Cum reușește un gunoier să blocheze, în fiecare zi, o stradă întreagă - FOTO

O porțiune din strada Piezișă, care face accesul spre căminele studențești A din campusul Hasdeu este blocată zilnic de un gunoier pe care studenții îl știu sub numele de Horațiu.

Bărbatul caută în ghene, scormonește toate gunoaiele, iar sacii improvizați în care transportă deșeurile îi lasă de fiecare dată pe stradă, printre mașinile parcate sau pe trotuare. Studenții sunt exasperați de comportamentul bărbatului, dar mai ales de faptul că Poliția nu a făcut nimic. “Eu dacă aș bloca un drum sau dacă mi-aș face o ghenă de gunoi în fața blocului m-ar amenda. Majoritatea studenților Erasmus sunt cazați în A-uri, iar asta e una din cele trei căi de acces și cea mai utilizată pentru că face legătura cu strada Piezișă și cu magazinele”, a spus C.M., o studentă care a trimis pe mail-ul redacției imaginile cu gunoierul Horațiu.

Monitorul de Cluj a semnalat, în vara acestui an, faptul că încuietorile ușelor de la punctele de colectare a deșeurilor au fost sparte de boschetari, iar perimetrul din jurul acestora devenise un focar de infecție. În urma articolelor publicate de cotidianul nostru, încuietorile au fost înlocuite, zona  fost curățată și au primit acces doar studenții. Un singur punct de colectare a fost omis: cel din fața căminului A4, zona în care își face veacul gunoierul care blochează strada Piezișă și aleile din împrejurimi.


Dacă aveți informații sau fotografii care ar putea fi subiectul unor știri, le așteptăm la adresa redactia@monitorulcj.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter