Monitorul Cartierelor

Strada cu Institutul de Gastroenterologie arată ca după bombardament - FOTO

Strada Croitorilor, situată în buricul târgului se află într-o stare deplorabilă.

Clujenii și pacienții din toată țara care au drum la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie prof. dr. Octavian Fodor trebuie să se pregătească moral de două ori: prima dată că vor merge la spital, iar a doua oară din cauza modului în care arată strada pe care se află unitatea sanitară.

Pe strada Croitorilor trotuarele sunt pline cu denivelări, carosabilul este presărat cu gropi de toate dimensiunile și asfaltul este “mâncat” din cauza lipsei lucrărilor de reparații din ultimii ani. Pe toată lungimea străzii, se observă totuși urmele unor lucrări, mai exact petice care apar atât pe trotuare cât și pe partea carosabilă. Strada Croitorilor ar urma să intre anul acesta în reparații.


În primăvara acestui an, membrii PNL Cluj-Napoca semnalau faptul că, în 2013, Consiliul Local a aprobat alocarea a peste 600.000 lei pentru modernizarea acestei străzi, dar nu s-a făcut nimic. „Având în vedere că strada are o lungime mai mică de 250 de metri, reiese că pentru refacerea carosabilului și trotuarului ar fi nevoie de aproape 2.500 de lei pentru porțiunea aferentă fiecărui metru liniar. În devizul aprobat prin HCL 249/2013 au fost incluse și lucrări la cei 710 metri pătrați de trotuar și totuși, de aproape un an, nu se întâmpla nimic”, au declarat liberalii clujeni, în primăvara acestui an.

Etichete: trotuare gropi
abonare newsletter