Monitorul Cartierelor

Trotuarele de pe o stradă din centru arată ca după bombardament - FOTO

Partea carosabilă şi trotuarele unei străzi din centrul oraşului, dintr-un cartier rezidenţial cu pretenţii, arată dezastruos.

Situată la două minute de Piaţa Cipariu, strada Andrei Mureşanu este presărată cu gropi şi asfalt degradat, în special pe trotuare. Deşi se află în centrul oraşului şi duce spre un cartier rezidenţial considerat unul cu pretenţii, asfaltul de pe strada Andrei Mureşanu este degradat, iar trotuarele sunt într-o stare şi mai proastă decât partea carosabilă.

Încă de la primii metri parcurşi pe stradă ca pieton, gropile şi asfaltul degradat le dau bătăi de cap celor care merg pe jos. Din metru în metru apare câte o groapă sau o crăpătură, iar ca tacâmul să fie complet, jumătate din trotuare sunt ocupate de maşini parcate pe ambele părţi ale străzii.


Oamenii spun că nu îi mai miră nimic. “Totuşi, o stradă din centru nu ar trebui să arate aşa. Dacă nu îi deranjează pe cei care au vile şi circulă numai cu maşina, poate ar trebui să îl deranjeze pe domnul primar că o stradă din oraşul care vrea să fie Capitală a Tineretului, Capitală a Culturii şi câte şi mai câte. Dar, trăim în România şi nu ar trebui să ne mai mire nimic”, comentează un bărbat, aflat în trecere pe strada respectivă.

abonare newsletter