Monitorul Cartierelor

FOTO - Trotuare cu bălţi şi asfalt crăpat în “buricul târgului”

Pe strada Avram Iancu, asfaltul de pe trotuare este degradat şi necesită lucrări de reparaţii. Pe unele porţiuni denivelările sunt atât de mari încât după fiecare ploaie se formează bălţi.

În plus, pe aproape toată strada, trotuarele sunt crăpate şi peticite. Pe porţiunile care au crăpături adânci se observă că a început să crească iarbă. Cetăţenii nu sunt mulţumiţi de modul în care arată o stradă din plin centru şi speră că Primăria va lua măsurile necesare cât mai curând. “Eu în fiecare zi trec pe aici ca să îmi aduc nepotul la şcoală şi să îl aştept când iese de la cursuri. Chiar aici aproape de şcoli sunt nişte gropi de toată frumuseţea. Când plouă se umplu cu apă şi dacă copiii nu sunt atenţi şi calcă în bălţi se murdăresc până la urechi. N-ar trebui să arate aşa în centrul oraşului”, este de părere Aurelia, o femeie care locuieşte aproape de zona centrală. Strada Avram Iancu va fi cuprinsă în programul de modernizare a străzilor din centrul oraşului care face parte din proiectul Oraşul Comoară.

“Străzile din centrul Clujului: Memorandumului, Moţilor, Iuliu Maniu şi Avram Iancu vor intra în proces de modernizare care înseamnă un design modern de la trotuare la partea carosabilă, iluminat modern, introducerea cablurilor în subteran acolo unde mai este nevoie. Vom trece la organizarea procedurii de licitaţie şi dacă nu vor fi complicaţii în aceste proceduri am putea începe chiar în toamna acestui an lucrările”, declara primarul Emil Boc la sfârşitul lunii ianuarie.

abonare newsletter