Monitorul Cartierelor

ZONA GĂRII - Pasajele subterane din Cluj-Napoca, focare de infecţie

Traversarea pasajul de la gară şi a celui de pe Calea Floreşti pot fi adevărate acte de curaj din cauza mirosului insuportabil.

Clujenii s-au săturat să vadă acelaşi peisaj de ani de zile şi solicită modernizarea de urgenţă a pasajelor subterane şi luarea măsurilor necesare pentru evitarea murdăririi acestora cu deşeuri şi fecale.

“Gara unui oraş este şi oglinda acelui oraş. Pe unde trec turiştii, dacă nu prin gară? Vă rog mult să stabiliţi ca prioritate pasajul de la gară. Acum este ruşinea Clujului. Eu trec mereu prin pasaj pentru că nu există altă cale sigură spre magazinul Dedeman şi mă cutremur când trebuie să vad acea imagine dezolantă. Doresc să trec prin pasajul gării cu încredere. De asemenea, în pasajul de pe Calea Floreşti, pe unde trec zilnic studenţii de la Agronomie sunt mirosuri pestinenţiale, infecţie”, scrie o clujeancă, într-o sesizare adresată Primăriei, pe un site specializat în sesizări şi reclamaţii la adresa autorităţilor locale.


Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au precizat că au fost începute demersurile pentru modernizarea pasajelor subterane din zona gării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter