Monitorul Cartierelor

Locuitorii din cartierul Mărăști, terorizați de „persoane dubioase”: „Femeilor și copiilor le e frică să circule prin zonă”

Locuitorii de pe strada Aurel Vlaicu din cartierul clujean Mărăști sunt terorizați de mai multe persoane care fac scandal și agresează trecătorii.

Stația de pe strada Aurel Vlaicu/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Stația de pe strada Aurel Vlaicu/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Cartierul Mărăști din Cluj-Napoca a devenit locul în care mai mulți „indivizi dubioși” agresează trecătorii.

 


Un clujean a sesizat pe aplicația My Cluj că de câteva zile mai multe persoane perturbă liniștea, indiferent că este zi sau noapte.

De asemenea, unul dintre ei și-a făcut culcuș pe rezervorul de apă din spatele blocurilor, iar câțiva locatari refuză să mai iasă noaptea afară din casă.


Rezervorul de apă de pe Aurel Vlaicu numărul 2 și locuința persoanei/ Foto: cititor monitorulcj.ro

„Ne confruntăm zilnic cu prezența unor persoane dubioase în zona Aurel Vlaicu nr.2, Profi, OMV, fac gălăgie atât ziua cât și noaptea, agresează trecătorii, iar mai nou unul din ei doarme pe rezervorul de apă din spatele blocului vă rugăm luați măsuri, femeilor și copiilor le e frică să circule prin zonă, vă rugăm faceți ceva și pentru noi oameni de rând, nu mai avem siguranță când ieșim din casă”, a transmis un clujean pe aplicația My Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A fost arestat preventiv „bombardierul” care a agresat o tânără de 18 ani în stația de pe Aurel Vlaicu

POZA ZILEI. Sute de sticle de bere, sparte pe strada Aurel Vlaicu: „O zi de luni foarte grea pentru cineva”

Ultimele Stiri
abonare newsletter