Horoscop

Cele mai mincinoase zodii. Nu poți avea încredere în ce spun.

Trei nativi sunt considerați mincinoșii horoscopului. Mint aproape tot timpul și nu se așteaptă să fie prinși cu minciuna.

Cele mai mincinoase zodii. Nu poți avea încredere în ce spun.  Sursă foto: Pixabay.com Cele mai mincinoase zodii. Nu poți avea încredere în ce spun. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Trei nativi sunt considerați mincinoșii horoscopului. Mint aproape tot timpul și nu se așteaptă să fie prinși cu minciuna. 

TAUR


Gândește foarte bine minciuna înainte să o spună, încercând să facă totul să pară cât mai real. Orice informație provenită de la Taur vine cu un lux de amănunte și te face să crezi că spune mereu adevărul. În majoritatea cazurilor nu o face, iar șansele să-l prinzi cu minciuna sunt destul de mici. 

GEMENI 


Vorbește foarte mult, iar în majoritatea cazurilor, adevărul spus de ei este „îmbrăcat” în haina minciunii. Pe lângă faptul că iubește să fie în centrul atenției, Gemenii vor apela la mici povești care nu au treabă cu realitatea, mințind pentru a arăta că ei sunt demni să fie ascultați tot timpul. 

FECIOARĂ 


Arta minciunii a devenit un mod de a fi pentru Fecioară. De la exagerări și până la povești care nu se termină niciodată, Fecioara îi va face pe toți din jur să-și pună multe semne de întrebare cu privire la ceea ce spune. În cazul în care sunt prinși cu minciuna, își cer scuze, iar la scurt timp continuă cu arta minciunii. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei zodii care vor avea noroc tot anul. Săgetătorii își vor schimba viața radical.

Etichete: zodii minciuna Horoscop
Ultimele Stiri
abonare newsletter