FLOREȘTI

Primarul Bogdan Pivariu (PNL): „Pe parcursul mandatului am asfaltat zeci de kilometri de drumuri”

Primarul Bogdan Pivariu (PNL) a anunțat că pe parcursul mandatului de edil al comunei Florești (jud. Cluj) au fost asfaltați zeci de kilometri de drumuri.

Bogdan Pivariu a anunțat că pe parcursul mandatului său s-au asfaltat zeci de kilometri de drumuri.  Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu Bogdan Pivariu a anunțat că pe parcursul mandatului său s-au asfaltat zeci de kilometri de drumuri. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Primarul Bogdan Pivariu (PNL) a anunțat că pe parcursul mandatului de edil al comunei Florești (jud. Cluj) au fost asfaltați zeci de kilometri de drumuri.

„Pe parcursul mandatului am reușit să asfaltăm nu mai puțin de 15.695 metri liniari de drumuri în Florești. De la reabilitarea completă a străzii Eroilor până la înființarea unor drumuri noi precum Dumitru Mocanu 2, am făcut tot posibilul să îmbunătățim infrastructura rutieră locală.


Am avut în vedere rezolvarea cu prioritate a situațiilor care, din cauza dezvoltării haotice, au creat dificultăți în trafic. Ne-am concentrat pe eliminarea obstacolelor precum gardul din mijlocul drumului de pe Dumitru Mocanu, pe lărgirea străzii Tera sau pe sistematizarea trecerii peste baraj”, a scris edilul comunei Florești pe pagina sa de Facebook. 

Bogdan Pivariu: „Zeci de kilometri de drumuri existente reabilitate”

De asemenea, primarul comunei Florești a mai precizat că există o evidență a tuturor drumurilor care necesită a fi modernizate și îi asigură pe cetățeni că toate vor trece prin procesul de sistematizare. 


„Investițiile în infrastructură sunt fundamentale pentru creșterea calității vieții în Florești. Drumurile bune nu doar facilitează transportul și reduc timpii de deplasare, dar contribuie și la siguranța și confortul locuitorilor noștri. Suntem dedicați să contribuim la această schimbare pozitivă și vă asigur că vom continua să investim în dezvoltarea infrastructurii locale pentru”, a conchis Bogdan Pivariu. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cine ar ieși primar în Florești, dacă duminică ar fi alegeri locale? Bogdan Pivariu învinge detașat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter