FLOREȘTI

Toate trecerile de pietoni din Florești vor fi adaptate și pentru nevăzători

Primarul celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu (PNL), vrea ca toate trecerile de pietoni din Florești să fie adaptate pentru nevăzători.

Toate trecerile de pietoni din Florești vor fi adaptate și pentru nevăzători. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu Toate trecerile de pietoni din Florești vor fi adaptate și pentru nevăzători. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu (PNL), a anunțat că au fost modernizate și aduse la standardele europene alte 17 treceri de pietoni.
„Suntem dedicați ideii că în orice comunitate, incluziunea socială este un aspect crucial pentru o societate echilibrată și empatică. Și prin această inițiativă, ne implicăm activ în crearea unui mediu accesibil și sigur pentru toți locuitorii noștri, consolidând astfel angajamentul nostru față de diversitatea și nevoile speciale ale comunității noastre”, a informat primarul comunei Florești. 

CITEȘTE ȘI: 
Mai puține autorizații de construire, o viață mai bună pentru locuitorii din Florești

Totodată, primarul Bogdan Pivariu a amintit că administrația locală va continua să facă eforturi pentru a construi o cumunitate unde fiecare individ să fie respectat. „Continuăm să ne unim eforturile și să construim împreună o comunitate în care fiecare individ să se simtă acceptat, respectat și integrat, indiferent de capacitățile sale”, a conchis Bogdan Pivariu. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Mai puține autorizații de construire, o viață mai bună pentru locuitorii din Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter