Externe

A câștigat 1 milion de dolari. Apoi, dependența de jocuri de noroc l-a dus la ruină.

Un american de 36 de ani a câștigat un milion de dolari la lotto, dar a pierdut totul din cauza jocurilor de noroc.

Un american de 36 de ani a câștigat un milion de dolari la lotto, dar a pierdut totul din cauza jocurilor de noroc/ Foto: pixabay.com Un american de 36 de ani a câștigat un milion de dolari la lotto, dar a pierdut totul din cauza jocurilor de noroc/ Foto: pixabay.com

 

 


Un milion de dolari câștigați la un loz s-au transformat într-un coșmar pentru un american din Virginia. Bărbatul, care a preferat să rămână anonim, a pierdut tot ce a câștigat în doar câțiva ani din cauza jocurilor de noroc.

 


Dependența de jocuri de noroc l-a condus pe tânărul de 36 de ani la ruină. El a povestit despre experiența sa la programul de radio The Ramsey Show, care se ocupă de probleme financiare.

Câștigul nu l-a vindecat de dependență, ci a amplificat-o. 


CITEȘTE ȘI:
Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj, paradisul păcănelelor: „Trei săli de jocuri, una lângă alta”

„După ce am câștigat, am început să joc în cazinouri și pariuri sportive. Nu m-am oprit niciodată”, a spus el cu regret.

Astăzi, nu mai are nimic din milionul câștigat. A pierdut tot ce a avut la jocurile de noroc și nu a reușit nici măcar să-și plătească datoriile din studenție. 


Este nevoit să lucreze într-un restaurant pentru a se întreține.

Experiența l-a determinat să apeleze la o asociație specializată care îl ajută să scape de dependență. Speră că prin această terapie va reuși să se împace cu viața sa și să o ia de la capăt.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Păcănelele, interzise în localitățile care au sub 15.000 de locuitori. În județul Cluj, cele mai multe localități nu vor mai avea săli de jocuri de noroc.

Psiholog clujean: „Dependența de jocuri de noroc a copiilor are consecințe negative pe termen lung”

Ultimele Stiri
abonare newsletter