Externe

Atenţionare MAE. Continuă blocajele în Franţa, din cauza protestelor fermierilor.

Căile de acces spre Paris continuă să fie blocate din cauza manifestaţiilor fermierilor, anunţă, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe (MAE)/

Protestul fermierilor din Franța/ Foto: @persephvoice - X Protestul fermierilor din Franța/ Foto: @persephvoice - X

 

 


Căile de acces spre Paris continuă să fie blocate din cauza manifestaţiilor fermierilor, anunţă, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care îi sfătuieşte pe cetăţenii români aflaţi în Franţa să urmărească informaţiile privind circulaţia internă din această ţară.

 


Potrivit sursei citate, situaţia va dura pe o perioadă nedeterminată, iar cetăţenilor români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franţa li se recomandă să consulte pagina de internet oficială https://www.bison-fute.gouv.fr, disponibilă şi în versiune mobilă - http://m.bison-fute.gouv.fr.

De asemenea, MAE informează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris ( +33147052966 şi +33147052755). În cazul în care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, aceştia au la dispoziţie şi telefoanele de permanenţă, în funcţie de circumscripţia consulară de reşedinţă, astfel: Consulatul General al României la Paris (+33680713729), Consulatul General al României la Marsilia (+33610027164), Consulatul General al României la Lyon (+33643627736), Consulatul General al României la Strasbourg (+33627050022).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ciolacu spune că nu a discutat cu preşedintele despre problemele fermierilor şi transportatorilor: Ce să-mi solicite, ceva ce am rezolvat deja?

Proteste ale fermierilor, în Franța. Agricultorii au blocat accesul într-o centrală nucleară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter