Electric Castle

Ultimele zile în care poți să votezi ca Electric Castle să fie desemnat cel mai bun festival al anului, la European Festival Awards

Fanii Electric Castle mai pot vota pe 29 și 30 noiembrie ca festivalul de la Bonțida să primească titlul de „cel mai bun festival mare” al anului 2023, în cadrul European Festival Awards.

Festivalul Electric Castle, nominalizat la European Festival Awards / Foto: Electric Castle - Facebook Festivalul Electric Castle, nominalizat la European Festival Awards / Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


Festivalul Electric Castle de la Bonțida este nominalizat, în cadrul concursului, la categoria Best Major Festival. Căștigătorii vor fi anunțați în 17 ianuarie 2024, la Oosterpoort in Groningen. 

 


Fanii festivalului pot vota aici Electric Castle pentru titlul de „cel mai bun festival mare al anului”, până pe 30 noiembrie 2023.

În cele 5 zile de festival, 232.000 de oameni au ales să trăiască experiența celei mai complexe ediții Electric Castle organizate până în prezent, ce a mobilizat resurse logistice și umane impresionante.


Din Chile până în Mongolia, cei 323 de artiști din 27 de țări, prezenți la Electric Castle 2023 au acoperit gusturile unui public dornic să descopere și să susțină nu doar cariera unor nume notorii, ci și artiști talentați ce-și croiesc drum în industria muzicală. Printre „pariurile câștigate” de organizatori s-au numărat Queralt Lahoz, Noga Erez și Brutus care, la prima lor prezență în România, au reușit să facă spațiul de la scena Hangar neîncăpător. Macklemore, Iggy Pop și Subcarpați sunt show-urile ce au stabilit recordurile de audiență de la EC9.

Organizarea Electric Castle a presupus efortul a 4.000 de oameni care au muncit pentru ca experiența festivalierilor să fie una lipsită de griji. Aproape 1.000 dintre ei au fost voluntari veniți chiar și din Turcia sau Elveția, ce au ales să combine distracția cu programul zilnic de voluntariat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ne vedem în 2024! Electric Castle va avea loc în perioada 17 -21 iulie

Nemții laudă „capitala” Cluj-Napoca pentru Untold și Electric Castle. Magnet pentru turiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter