Educație

Haos în școlile din Cluj-Napoca! Elevi depistați cu COVID-19, ore desfășurate ONLINE sau format MIXT

Școlile din Cluj-Napoca funcționează cu prezență fizică, dar în multe unități de învățământ cursurile fizice au fost suspendate din cauza unor cazuri de COVID-19.

Mii de părinți din Cluj-Napoca stau ca pe ace în această perioadă, deoarece cursurile fizice se pot suspenda de la o zi la alta. Pe scurt, în clasele în care există un copil bolnav de COVID-19 cursurile pot fi desfășurate mai departe în format online sau doar cu elevi vaccinați.

Inspectoratul Școlar Cluj nu oferă date despre școlile și liceele în care cursurile fizice au fost mutate în zona de online, dar pe grupurile de Facebook tot mai multe mămici se plâng de faptul că au fost suspendate orele în format fizic.


Conform unor surse, există probleme în următoarele unități de învățământ:

La Liceul de Informativă Tiberiu Popovici, elevii din cel puțin o clasă vor învăța în format online în următoarele 14 zile.


Liceul Waldorf are de asemenea o clasă în care s-au suspendat cursurile față în față.

Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu  - Două clase își desfășoară ore în format online.


Liceul Teoretic Mihai Eminescu – Cel puțin o clasă merge în format mixt. Vaccinați merg fizic, cei nevaccinați în format online.

 Liceul Teoretic Lucian Blaga, cel puțin o clasă este în format online


Dacă aveți informații despre clase în care orele se desfășoară online ne puteți scrie la 0732 77 33 71 pentru o cât mai bună informare a clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter