Educație

A fost lansat proiectul „Hub for Business Journalism”, dedicat studenților și tinerilor jurnaliști

Freedom House România lansează proiectul „Hub for Business Journalism”. Programul este dedicat, în special, studenților și tinerilor jurnaliști care vor să urmeze o carieră în jurnalismul economic și de business.

 

 


Freedom House România împreună cu 11 publicații naționale cu profil de economie și business începe înscrierile pentru „Hub for Business Journalism”, un proiect pilot care visează pregătire continuă, pentru a putea păși în lumea jurnalismului economic.

 


Programul „Hub for Business Journalism” se adresează în special studenților și tinerilor jurnaliști interesați să urmeze o carieră în jurnalismul economic și de business. 

De ce să alegi Hub for Business Journalism:

1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare.
2. Un internship plătit la o publicație, unde participanții vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă.
3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.


Școala de vară pentru jurnalism de business, primul eveniment din cadrul FHr Hub for Business Journalism, va avea loc în perioada 30 iulie – 1 august 2021. Te poți înscrie până la data de 16 iulie 2021 prin completarea formularului de mai jos: https://bit.ly/hubforjournalism.

CITEȘTE ȘI:


Universitățile vor cursuri cu prezență fizică din toamnă. Studenții, sfătuiți să se vaccineze

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter