Educație

Școala continuă online, după vacanța de iarnă. Când vor reveni elevii în bănci?

Cursurile fizice rămân suspendate până la data de 7 februarie.

 

 


Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a propus, printr-o hotărâre adoptată vineri suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică la şcoală până în data de 7 februarie. Semestrul a doilea al anului şcolar începe din 8 februarie şi se încheie în 18 iunie.

 


„Se propune suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem on-line, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2020”, se arată în hotărârea aprobată vineri de CNSU.

Ministrul Educației: „După 8 februarie, nu excludem niciun scenariu”

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a declarat sâmbătă că se doreşte deschiderea şcolilor, subliniind că la data de 8 februarie nu se va exclude niciun scenariu.


“Pe lângă evoluţia epidemiologică şi cea de vaccinare, luăm în calcul şi evoluţia din alte state. Pe data de 8 februarie, în funcţie de analize, nu excludem niciun scenariu. Nu am să fiu ferm peste limitele competenţei. Toate trebuie puse la masă, pentru a lua decizia corectă”, a declarat ministrul pentru Știrile ProTV.

CITEȘTE ȘI


Gata vacanța! Luni reîncepe școala. Câte zile libere mai sunt în acest an școlar?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter