Educație

Școlile militare trec pe scenariul roșu. Elevii vor face cursuri EXCLUSIV online

Cursurile școlilor și universităților militare din țară trec în mediu online, anunță miercuri conducerea Ministerului Apărării.

scolile-militare-trec-pe-sceanriul-rosu-elevii-vor-face-cursuri-exclusiv-online scolile-militare-trec-pe-sceanriul-rosu-elevii-vor-face-cursuri-exclusiv-online

 

 


Școlile și universitățile militare trec pe scenariul roșu, iar elevii sau studenții vor face cursuri exclusiv online. Decizia a fost luată miercuri de conducerea Ministerului Apărării, din cauza numărul de cazuri COVID-19 care se află în creștere.

„Prin ordin al șefului Statului Major al Apărării, se supendă în mod eșalonat, începând de miercuri, 11 noiembrie, activitățile educaționale care impun prezența fizică a elevilor, studenților și cursanților în sistemul de învățământ militar preșcolar, liceal, post-liceal, universitar și post-universitar, precum și în instituțiile de formare continuă”, anunță un comunicat.


În cazul studenților Institutului Medico-Militar, studenții vor continua să facă voluntariat la Direcțiile de Sănătate Publică din București și Mureș, dar vor face cursuri, în principiu, tot online.

La începutul anului școlar , armata a cumpărat 2.200 de tablete și laptopuri pentru elevii din colegiile militare, iar până la finalul lunii decembrie urmează să fie achiziționate alte 1.500 pentru elevii școlilor postliceale militare.


CITEȘTE ȘI:

România a închis toate școlile, în timp ce unele țări au găsit alte măsuri pentru a stopa răspândirea virusului COVID19

Părinții cer redeschiderea școlilor la Cluj! Situația va ajunge în instanță. „Suntem mai mulți părinți afectați de această decizie”

 

abonare newsletter