Educație

E oficial! Școlile rămân ÎNCHISE încă 14 zile, în Capitală. Măsuri similare și la Cluj?

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București a hotărât, în unanimitate, ca măsurile restrictive să fie prelungite cu încă 14 zile, până pe 16 noiembrie.

E oficial! Școlile rămân ÎNCHISE încă 14 zile, în Capitală. Măsuri similare și la Cluj? E oficial! Școlile rămân ÎNCHISE încă 14 zile, în Capitală. Măsuri similare și la Cluj?

 

 


Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București a prelungit cu încă 14 zile, până pe 16 noiembrie, măsurile restrictive. Asta înseamnă că elevii vor învăța în continuare online, de acasă.

 


„Tocmai s-a încheiat ședința. În unanimitate s-a decis menținerea măsurilor care se află în vigoare până la 12 noapte, aprobate prin fosta hotărâre. Nu s-a considerat necesar și oportun să fie introduse măsuri noi”, a spus Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei.

Școlile ar putea rămâne închise și la Cluj

Cazurile de Covid-19 sunt în creștere și la Cluj-Napoca, iar acest lucru poate amâna redeschiderea școlilor și reluarea activităților în spațiul public. Dacă numărul de cazuri nu va scade în Cluj-Napoca, școlile nu se vor redeschide în termenul fixat de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.


Prin urmare, desfășurarea activităților în mediul online ar putea fi prelungită cu încă două săptămâni din cauza ratei de incidență care a ajuns la aproape 5 la mia de locuitori în Cluj-Napoca.

În aceste condiții redeschiderea școlilor, dar și reluarea altor activități din spațiul public s-ar putea să fie amânată, potrivit lui Emil Boc.


CITEȘTE ȘI

Emil Boc îi îndeamnă pe clujeni să renunțe la ieșirile care nu sunt strict necesare: „Nu murim dacă nu facem două luni zile de naștere”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter