Educație

Arhiepiscopia Clujului a adunat aproape 30.000 de lei cu care vor fi cumpărate tablete pentru elevii din medii defavorizate

54 de tablete electronice vor fi cumpărate de către Arhiepiscopia Clujului pentru a ajuta copiii care provin din medii devaforizate.

Tableta elevi ore online Tableta elevi ore online

În urma campaniei „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație”, Arhiepiscopia Clujului a adunat 28.908 lei.

CITEȘTE ȘI:


Peste 2.000 de elevi din Cluj-Napoca vor primi tablete. A fost alocată suma de 1,5 mil. lei

Campania a fost lansată la începutul lunii mai pentru sprijinirea elevilor defavorizați, care nu au un minim necesar pentru a-și continua pregătirea școlară de acasă.

54 de tablete pentru elevii din Cluj și Bistrița-Năsăud

Cu acești bani vor fi cumpărate 54 de tablete electronice pentru copiii din mediile defavorizate ale Arhiepiscopiei și vor fi donate Inspectoratelor Școlare din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, care le vor oferi, prin intermediul școlilor, elevilor care au mai multă nevoie de acest sprijin.


La încheierea acestei campanii, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI adresează mulțumiri donatorilor, massmediei și tuturor celor care au susținut această idee generoasă, atât în numele Arhiepiscopiei Clujului, cât mai ales în numele elevilor care se vor bucura de posibilitatea de învăța pe mai departe, având convingerea că o binefacere se poate întoarce oricând asupra binefăcătorului, chiar și aici pe pământ.

CITEȘTE ȘI:


O fetiță de 12 ani care are grijă de doi nepoți are șansa să învețe. A primit o tabletă de la oameni inimoși

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter