monitorulcj.ro Menu
Educație

Foaierul Casei Universitarilor, gazda expoziției de pictură „Oglindiri” de Emil Ciubotaru

Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar, organizează vineri, 11 octombrie 2019, ora 18:00, în foaierul Casei Universitarilor expoziția de pictură „Oglindiri”, semnată de Emil Ciubotaru.

Foaierul Casei Universitarilor, gazda expoziției de pictură „Oglindiri” de Emil Ciubotaru

Este cea de-a șasea prezență a pictorului buzoian în peisajul cultural si expozițional al Clujului, după numai doi ani de la prima expoziție care a fost găzduită de către Universitatea „Babeș-Bolyai” în foaierul „Casei Universitarilor”.

Artistul va expune uleiuri pe pânză, lucrări de pictură realizate în tehnica „cuțit de paletă”, tehnica „Impasto” și tehnică mixtă. Temele predominante ce pot fi admirate în lucrări sunt naturile statice cu flori și peisajele în ale căror nuanțe cromatice se regăsesc toate cele patru anotimpuri.


Evenimentul se va desfășura pentru al treilea an consecutiv în aceeași locație încărcată de cultură, în perioada 11-26 octombrie 2019, în cadrul festivalului anual „Toamna Muzicală Clujeană”. Expoziția va putea fi vizitată cu predilecție în timpul concertelor ce se desfășoară în cadrul festivalului, intrarea fiind liberă.