Actualitate

Lacrimi şi durere la înmormântarea omului de afaceri Vasile Leordean. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum - VIDEO

Sute de oameni şi-au lut joi rămas bun de la Vasile Leordean. Foaierul Casei Universitarilor s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu unuia dintre cei mai iubiţi şi respectaţi membri ai comunităţii de afaceri din Cluj-Napoca, unul dintre oamenii care au marcat puternic dezvoltarea industriei textile din Transilvania. Oameni de afaceri, profesori universitari, rude, prieteni, autorităţi locale şi judeţene s-au aflat printre persoanele prezente la înmormântare. Sluba a fost ţinută de un sobor de şase preoţi în frunte cu ÎPS Andrei Andreicuţ. Cu greu, cei prezenţi şi-au putut stăpâni lacrimile.

Actualitate

Concert de colinde “La mijlocul Raiului” la Casa Universitarilor

Iubitorii sărbătorilor de Crăciun şi de tradiţii româneşti se vor putea delecta cu un concert de colinde atent alese din repertoriul românesc, susţinut de 70 de muzicieni ai Filarmonicii de Stat Transilvania, sub bagheta dirijorului Cornel Groza. Spectacolul va avea loc pe data de 16 decembrie, începând cu ora 19:00, la Casa Universitarilor.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners