Educație

S-au afișat REZULTATELE examenului de BACALAUREAT 2018, sesiunea de toamnă. Vezi AICI notele din județul Cluj.

Rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă 2018, au fost publicate. În judeţul Cluj, promovabilitatea la Bacalaureatul de toamnă este de 31,7%, în timp ce la nivel naţional este de 26,9%. Din totalul de 1002 candidaţi înscrişi, peste 300 nu s-au prezentat la examene.

Rezultate Bacalaureat Cluj Rezultate Bacalaureat Cluj

Vezi aici notele obținute de elevii clujeni la Bacul de toamnă!

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, pe 1 septembrie trebuiau să fie afişate primele rezultate ale examenului de Bacalaureat pe site-ul www.bacalaureat.edu.ro şi la centrele de examen. Însă, pe site, au fost afişate de vineri seară. Sâmbătă, elevii vor depune contestaţiile între orele 12:00 şi 16:00.


Între 2 şi 5 septembrie, vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 6 septembrie.

45.052 de elevi s-au înscris la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat, 28.488 de candidaţi fiind din promoţia 2017-2018, iar 16.564 de candidaţi provin din seriile anterioare. Procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat, în prima sesiune, este de 69,7%.


Judeţul Cluj este astfel pe locul patru în ce priveşte promovabilitatea.

În judeţul Cluj, examenul s-a desfăşurat în patru centre astfel:  Liceul de Informatică Tiberu Popoviciu şi Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Cluj-Napoca, Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Turda, Colegiul Andrei Mureşanu din Dej.

Ultimele Stiri
abonare newsletter