Educație

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul regional de matematică aplicată în economie ECOMAT, ediția a X-a

Trei premii și opt mențiuni au obținut elevii Colegiului Economic ,,Iulian Pop”, din Cluj-Napoca la Concursul regional de matematică aplicată în economie ECOMAT, ediția a X-a, organizată la Satu Mare.

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul regional de matematică aplicată în economie ECOMAT, ediția a X-a. Sursă foto: IȘJ Cluj Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul regional de matematică aplicată în economie ECOMAT, ediția a X-a. Sursă foto: IȘJ Cluj

 

 


Trei premii și opt mențiuni au obținut elevii Colegiului Economic ,,Iulian Pop”, din  Cluj-Napoca la Concursul  regional de matematică aplicată în economie  ECOMAT, ediția a X-a, organizată la Satu Mare.
 

Concursul regional ECOMAT este cuprins în Calendarul Proiectelor de Educație Extrașcolară, Regionale și Interjudețene, adresându-se elevilor din liceele economice din regiune.


Ediția 2024 a acestui concurs a fost organizată de  Colegiul Economic ,,Gheorghe Dragoș” Satu Mare, în parteneriat cu Colegiul Economic ,,Iulian Pop” Cluj-Napoca și Liceul cu Program Sportiv Bistrița, în perioada 12-14 aprilie 2024,  oferind elevilor șansa de  a-și cuantifica nivelul competențelor în domeniu și de a împărtăși experiențe cu colegii lor din alte județe. 

 


CITEȘTE ȘI: 

Proiect: Elevii care au obţinut distincţii şi premii la alte concursuri decât cele aprobate de Ministerul Educaţiei ar putea să fie premiați

Președintele de onoare al concursului a fost dl prof. univ. emerit dr. DOREL DUCA de la Facultatea de Matematică și Informatică, din cadrul Universității “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca. La eveniment au participat invitați precum: conf. Univ.dr EUGENIA DUCA - Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, CRISTIAN PETRU POP, inspector școlar pentru matematică – I.Ș.J. Cluj-Napoca, ANIȘOARA BOITOR, inspector școlar general- I.Ș.J. Satu Mare, lector univ. dr. VASILE CARDOȘ - Universitatea “Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca, MANUELA POPESCU - inspector școlar pentru matematică - I.Ș.J. Satu Mare, prof. dr. OVIDIU TIBERIU POP, RITA LAURA SABOU – inspector școlar pentru informatică – I.Ș.J Satu Mare, prof.dr. PETRU BRAICA – președintele SSMR, Satu Mare, directori și profesori de la licee din Satu-Mare .


Concursul, s-a desfăşurat, sâmbătă 13 aprilie 2024, la Colegiul Economic ,,Gheorghe Dragoș” din Satu-Mare şi a reunit elevi și profesori proveniţi de la licee cu profil servicii, din  judeţele: Cluj, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Bihor, Maramureș și Mureș . Elevii s-au întrecut pe subiecte de matematică și matematică aplicată în economie, iar cei mai buni dintre ei au fost premiați. 

Elevii Colegiului Economic ,,Iulian Pop” Cluj-Napoca au obținut 3 premii și 8 mențiuni după cum urmează:
PREMIUL I-  Buda Raul David, clasa a XII-a  care a obținut punctajul maximum;
PREMIUL II- Gheran Eduard-Ionuț, clasa a XI-a;
PREMIUL III- Jimborean Sebastian Marc, clasa a IX-a
MENȚIUNI: Bob Antonio-Cosmin, clasa a IX-a , Bocica Denis-Andrei, clasa a IX-a, Bunea Riana-Andreea, clasa a IX-a, Bodea Dan-Răzvan, clasa a XI-a, Felecan Paul-Vasile, clasa a XI-a,  Benea David-Alexandru, clasa a XII-a, Pălăcean Dragoste Ariana Gabriela, clasa a XII-a, Spatari Vlada, clasa a XII-a.


Toți elevii au fost pregătiți de doamna profesoară Mureșan Mihaiela-Corina.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni. 26 de premii I la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, etapa interjudețeană

Etichete: elevi premii concurs
Ultimele Stiri
abonare newsletter