Educație

O echipă de studenți de la UTCN, locul 2 la concursul de design seismic din Seattle

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un moment de excepție în domeniul ingineriei structurale, odată cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un momeStudenții au obținut locul 2 la competiție/ Foto: UTCN SDC - Facebook Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un momeStudenții au obținut locul 2 la competiție/ Foto: UTCN SDC - Facebook

 

 


Echipa de studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a făcut senzație la recentul concurs internațional de design seismic desfășurat în Seattle. Cu o prestație remarcabilă, echipa a reușit să se claseze pe locul doi în competiția acerbă, demonstrând astfel excelența și abilitățile lor în domeniul ingineriei structurale.

 


Aceștia s-au prezentat cu o machetă din lemn de balsa care a fost supusă unor simulări de cutremure. Pe primul loc s-a clasat Universitatea Cornell din SUA, iar pe locul trei Universitatea Victoria din Canada.

„Împărtășim bucuria acestei victorii cu voi!  Suntem incredibil de mândri că am obținut un loc pe podium la Seismic Design Competition 2024, Seattle, Washington! Această experiență ne-a oferit lecții valoroase și a întărit echipa noastră în moduri pe care nu ni le-am imaginat niciodată.


Felicitări câștigătorilor și tuturor echipelor care au participat. Felicitări echipei SDC UTCN 2024 pentru locul 2!
Luca Zăhan (team captain), Adrian Zacharievici, Robert Teodorescu, Victor Mitea, Andre Mitu, David Havrstiuc, Simona Halip, Bianca Bologa, Paula Bosi, Mădălina Rusu, Nicoleta Popa, Matei Dragos 

Mulțumim îndrumătorilor Răzvan Mureșan, Denisa Dragomir, Diandra Jula, Sabina Nitulescu şi profesorilor Ovidiu Prodan şi Paul Mihai Moldovan”, au scris cei de la UTCN SDC.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O echipă de studenți de la UTCN, locul 4 la o competiție de securitate cibernetică! Au participat peste 100 de echipe din toată lumea.

Un prototip medical imprimat 3D, creat de cercetătorii UTCN, a fost prezentat la un târg internațional din Dubai!

Ultimele Stiri
abonare newsletter