Economie

70% din hotelurile din Cluj sunt deja OCUPATE pentru perioada Untold și Electric Castle

După ce s-au anunțat reluarea celor mari două festivaluri, fanii au ocupat aproape toate locurile de cazare din Cluj pentru perioada Untold și Electric Castle.

 

 


70% din locurile de cazare din județul Cluj s-au ocupat pentru perioada august și septembrie, imediat după ce organizatorii celor două festivaluri, Untold și Electric Castle, au anunțat reluarea evenimentelor.

 


Directorul Untold, Edy Chereji a anunțat că se vor mai găsi locuri disponibile, pentru că și echipa Untold se va ocupa de acest lucru, asigurând cazare în unități hoteliere de tip cămin.

„Se vor mai găsi locuri, pentru că noi punem la dispoziție locuri de cazare în unități hoteliere de tip cămin, ca în fiecare an și toate aceatea se vor găsi pe site-ul untold.com. De asemenea clujenii sunt prietenoși după cum se știe deja. Își pun la dispoziție apartamentele, casele, inclusiv curțile pentru cei care vor să vină cu rulota sau cortul”, a spus Eduard Chereji, director de comunicare Untold, transmite gandul.ro.


Fanii festivalurilor, care abia așteptau reluarea evenimentelor, nu și-au mai anulat rezervările de anul trecut, ci le-au reconfirmat pentru anul acesta

„Într-adevăr, de ieri de când Untold a anunțat schimbarea datei festivalului au revenit clienții care aveau rezervări anterioare. Să știți că deja suntem rezervați în proporție de 70% pentru data respectivă. Astăzi am mai primit o veste bună, telefoanele au început să sune din nou pentru festivalul Electric Castle”, a afirmat Luiza Pașcu, manager UBA Acomodation, potrivit sursei citate.


Untold și Electric Castle se întroc la Cluj în această vară!

Untold-ul se va organiza în perioada 9-12 septembrie, după ce Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate.

Din data de 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com, la ora 14:00.


Evenimentele Electric Castle se vor desfășura în perioada 6-15 august, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida. Începând cu data de 10 iunie oamenii vor putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro.

Organizatorii vor anunța în zilele următoare lista completă de artiști care vor urca pe scenele din Cluj și Bonțida.

CITEȘTE ȘI:

Prețul cazărilor, de ZECE ori mai mare în perioada Untold. Patru nopți la o vilă, 36.400 lei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter