Actualitate

Prețul cazărilor, de ZECE ori mai mare în perioada Untold. Patru nopți la o vilă, 36.400 lei

Anunțul privind organizarea festivalului Untold a crescut extrem de mult prețul cazărilor în acea perioadă. O vilă se închiriază timp de patru nopți cu 36.400 lei.

 

 


Prețul cazărilor în Cluj-Napoca au crescut extraordinar de mult, chiar de 10 ori, de la anunțul privind organizarea Untold, în luna septembrie, scrie Digi24

 


Anunțul a avut efect chiar și asupra prețurilor cazărilor din jurul Clujului, indiferent că e vorba de vile, hoteluri sau locuri de camping. 

Apartament cu o cameră lângă Untold, închiriat patru nopți cu 23.400 lei 

În perioada 9-12 sptembrie, o vilă cu trei camere a ajuns să coste 36.400 de lei, iar la hoteluri aproape că nu se mai găsesc locuri de cazare. Totodată, un apartament cu un dormitor în apropierea locului în care se va desfășura Untold costă 23.400 de lei pe patru nopți. 


În centrul municipiului Cluj-Napoca se pot închiria apartamente, timp de patru nopți, pe perioada Untold, cu 20.000 de lei. 

În același timp, clujenii care stau la casă își oferă curțile ca zone de camping pentru festivalieri. 


UNTOLD 2021, revedere fără limită de capacitate

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză. 


Programat inițial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL! UNTOLD va avea loc în 9 - 12 septembrie 2021, FĂRĂ limită de participanți. TOT ce trebuie să știi

 

abonare newsletter